088-8800300 info@180.nl

Een interventie die werkt!

Waarom in zee met Work-Wise?

Work-Wise staat voor het integraal ondersteunen van mensen bij zelfredzaamheid en maatschappelijke participatie. De focus ligt op eigen kracht en inzet van het netwerk, de omgeving. Wij kennen de mensen die we begeleiden en weten uit de praktijk met welke problemen zij te kampen hebben. We helpen hen die problemen op te lossen.

De aanpak Work-Wise verdient zich terug! Stapje voor stapje worden mensen zelfredzamer en minder afhankelijk van instanties. Een fors deel van de mensen die begeleid wordt met Work-Wise vindt nog voor het einde van het traject een betaalde baan.

Wij kunnen met Work-Wise re-integratietrajecten voor u uitvoeren en u daarbij volledig ontzorgen. Of uw professionals voeren zelf trajecten uit, en halen met de deelnemers betere resultaten dankzij de Work-Wise aanpak. De erkende gedragsinterventie ‘Aan de slag’ vormt hiervoor de basis. We kunnen uw professionals in zeven dagen tijd opleiden in de Work-Wise aanpak. Daarna bieden we intervisie tijdens de uitvoering van trajecten en monitoren we de resultaten van de nieuwe werkwijze van uw team.

Meer info?
Sparren over mogelijkheden?
Offerte op maat?

Of bel
088 – 8800 300

We adviseren u graag

Graag vertellen we u meer over de kracht van Work-Wise en leggen we uit wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Neem voor een afspraak contact op met Monique Beute en Irma van der Veen, via e-mail of telefoon.

Monique Beute, projectleider

E: moniquebeute@180.nl
T: 06 82 54 28 80

Irma van der Veen, directeur

E: irmavanderveen@180.nl
T: 06 55 71 47 53

© Stichting 180