088-8800300 info@180.nl
Selecteer een pagina

Een aanpak die werkt!

Waarom in zee met Work-Wise?

Work-Wise staat voor het integraal ondersteunen van mensen bij zelfredzaamheid en maatschappelijke participatie. De focus ligt op eigen kracht en inzet van het netwerk, de omgeving. Wij kennen de mensen die we begeleiden en weten uit de praktijk met welke problemen zij te kampen hebben. We helpen hen die problemen op te lossen. Minimaal 40% vindt dankzij Work-Wise een betaalde baan!

De aanpak Work-Wise verdient zich dus terug! Stap voor stap worden mensen zelfredzamer en minder afhankelijk van instanties. Een fors deel van de mensen die begeleid wordt met Work-Wise vindt nog voor het einde van het traject een betaalde baan. Uit de uitkering, en uit de zorg!

Wij kunnen in uw gemeente met Work-Wise de rol van ketenregisseur (tijdelijk) op ons nemen en u ontzorgen! Onder onze regie (u kijkt natuurlijk mee!) gaan bestaande partijen in uw gemeente met nieuw elan aan de slag en worden re-integratietrajecten met veel meer kans op betaalde banen uitgevoerd. De erkende gedragsinterventie ‘Aan de slag’ vormt hiervoor de basis. We vormen een samenwerkingsconsortium, leiden professionals in zeven dagen tijd op in de Work-Wise aanpak. Daarna voeren we een tijdlang de regie over de trajecten, bieden we intervisie tijdens de uitvoering van trajecten en monitoren we de resultaten van de nieuwe werkwijze in uw gemeente.

Meer info?
Sparren over mogelijkheden?
Offerte op maat?

Of bel
088 – 8800 300

We adviseren u graag

Graag vertellen we u meer over de kracht van Work-Wise en leggen we uit wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Neem voor een afspraak contact op met Monique Beute en Irma van der Veen, via e-mail of telefoon.

Monique Beute, ketenregisseur

E: moniquebeute@180.nl
T: 06 82 54 28 80

Irma van der Veen, ketenregisseur

E: irmavanderveen@180.nl
T: 06 55 71 47 53

© Stichting 180