088-8800300 info@180.nl

Trajecten die werken!

Persoonlijke begeleiding

Ervaren specialisten

Het Work-Wise Direct programma biedt jongeren uit de jeugdzorg, ex-gedetineerden en (jonge) statushouders met afstand tot de arbeidsmarkt een langlopend traject, intensieve begeleiding en een aanpak op maat. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor de trajectbegeleider.

De trajectbegeleider is de coach die de deelnemer door en door leert kennen. Trajectbegeleiders zijn arbeidsmarktspecialisten met ruime ervaring in het toeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmark. Bovendien hebben zij de beschikking over een bedrijvennetwerk. Ze kunnen extra ondersteuning zoeken bij (in- of externe) collega’s met specifieke ervaring met zorg, opvang en begeleiding op het gebied van wonen, sociaal netwerk, schuldproblematiek of verslaving. De trajectbegeleiders die het Work-Wise Direct programma uitvoeren kunnen uw eigen professionals zijn, of de onze.

Meer info?
In-company?
Offerte op maat?

Of bel
088 – 8800 300

We adviseren u graag

Graag vertellen we u meer over de kracht van Work-Wise Direct en adviseren we u over de mogelijkheden voor uw organisatie. Neem voor een afspraak contact op met Monique Beute en Irma van der Veen, via e-mail of telefoon.

Monique Beute, projectleider

E: moniquebeute@180.nl
T: 06 82 54 28 80

Irma van der Veen, directeur

E: irmavanderveen@180.nl
T: 06 55 71 47 53

© Stichting 180