088-8800300 info@180.nl
Selecteer een pagina

Ons aanbod

Wat kunnen we voor u doen?

Wij worden tijdelijk uw ketenregisseur

We zorgen ervoor dat de resultaten van arbeidstoeleiding voor de moeilijkste doelgroepen in uw gemeente snel verbeteren. Wij pakken daarom tijdelijk de regie: met de partijen in uw gemeente formeren we een samenwerkingsconsortium. De professionals die verantwoordelijk zijn voor de begeleiding van deelnemers leiden we op in de aanpak van Work-Wise.

Als gemeente bepaalt u de targets, u bepaalt uiteindelijk welke mensen er het beste een traject kunnen volgen en u bepaalt welke partijen deel gaan uitmaken van het consortium. Wij houden de samenwerkingspartners en begeleiders scherp en zorgen voor nieuw elan: het boeken van resultaat met de deelnemers komt op nummer één te staan. De focus van de begeleiders ligt op betaald werk. Waar betaald werk toch onmogelijk blijkt te zijn, zorgen we dat de begeleiders met de deelnemers toewerken naar veel meer stabiliteit op de leefgebieden, zodat u deelnemers niet steeds weer tegenkomt; in de gevangenis, op straat of in de hulpverlening. We garanderen dat het nieuwe samenwerkingsconsortium minimaal 40% van de deelnemers naar werk toeleidt. Elke euro die u in Work-Wise investeert verdient zich terug!

Onze ketenregisseur en interventiecoaches begeleiden de professionals die u inzet. Wij zorgen voor intervisie en monitoring van uw resultaten. 

Meer info?
Sparren over mogelijkheden?
Offerte op maat?

Of bel
088 – 8800 300

We adviseren u graag

Graag vertellen we u meer over de kracht van Work-Wise en leggen we uit wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Neem voor een afspraak contact op met Monique Beute en Irma van der Veen, via e-mail of telefoon.

Monique Beute, ketenregisseur

E: moniquebeute@180.nl
T: 06 82 54 28 80

Irma van der Veen, ketenregisseur

E: irmavanderveen@180.nl
T: 06 55 71 47 53

© Stichting 180