088-8800300 info@180.nl

Ons aanbod

Wat kunnen we voor u doen?

Wat past het beste bij uw organisatie?

Met Work-Wise kunnen we ervoor zorgen dat uw resultaten snel verbeteren. Een combinatie van zelf blijven uitvoeren, met extra inzet van onze trajectbegeleiders én opgeleid worden in Work-Wise is mogelijk. Zo houdt u de vaart erin.

We kunnen bijvoorbeeld beginnen om 1-2 extra begeleiders uit onze organisatie in te zetten en meteen ook uw eigen mensen op gaan leiden in Work-Wise. Naarmate u weer meer eigen medewerkers in kunt zetten neemt onze inzet af. Uw deelnemers staan zo centraal. Als er snel iets moet veranderen of verbeteren, zorgen we daarvoor. Vervolgens is het belangrijk de persoonlijke begeleiding goed te bewaken en overdrachten soepel te laten verlopen.

Onze ervaren trajectbegeleiders zijn snel inzetbaar. Zij kennen de doelgroep, de problematiek en de Work-Wise aanpak als geen ander. Datzelfde geldt voor onze interventiecoaches die uw mensen kunnen begeleiden en zorgen voor intervisie en monitoring van resultaten.

Meer info?
Sparren over mogelijkheden?
Offerte op maat?

Of bel
088 – 8800 300

We adviseren u graag

Graag vertellen we u meer over de kracht van Work-Wise en leggen we uit wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Neem voor een afspraak contact op met Monique Beute en Irma van der Veen, via e-mail of telefoon.

Monique Beute, projectleider

E: moniquebeute@180.nl
T: 06 82 54 28 80

Irma van der Veen, directeur

E: irmavanderveen@180.nl
T: 06 55 71 47 53

© Stichting 180