088-8800300 info@180.nl

Leerlingen en
docenten empowered

Een positief leef- en leerklimaat op uw school met TOPs!

Lesmethode en methodiek in één

Opleiding Trainers & Coaches

Het product- en dienstenaanbod van 180 omvat een groot aantal wetenschappelijk onderbouwde methoden waarvan de meeste zijn opgenomen in de Databank Effectieve Jeugdinterventies, waarmee de effectiviteit is aangetoond. Wij streven ernaar om al onze nieuwe methoden wetenschappelijk erkend te krijgen omdat wij weten dat de kwaliteit van een methodiek van essentieel belang is in het halen van resultaten met lastige jongeren en mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Voor VSO VMBO & MBO

In de praktijk ontwikkeld

Implementatie

Of het nu gaat om het succesvol laten doorlopen van een schoolcarrière, het klaarstomen voor de arbeidsmarkt, het voorkomen van recidive, een belangrijke succesfactor in het verstevigen van de positie van kwetsbare groepen is het verder verhogen van de effectiviteit van of leerkrachten. De trainingen en opleidingen die we bieden zijn alle daarop gericht. Onze bevlogen trainers werken vanuit deskundigheid en hebben ruime ervaring in het werken met kwetsbare groepen.

Sluit aan op leerlijnen

Interversie & Kwaliteit

Wij bewaken de kwaliteit van onze trainingen, producten en uitvoering continu. Dit doen we aan de hand van nieuwe inzichten uit de wetenschap en de praktijk. Bovendien bieden wij aan uw professionals ook na de training te blijven coachen tijdens intervisie – en landelijke terugkomdagen. Ook voeren we waarderende audits uit; hierbij kijken we hoe de uitvoering van de interventies binnen uw organisatie geoptimaliseerd kan worden.

“Het is misschien wat saai allemaal tienen maar ik kan er niets anders van maken.”

Youp Zwolschen / Pouwer College Utrecht

Ons aanbod

Schoolbrede invoering

Advies & Implementatie

Training & Coaching

Kwaliteitsaudit

Op maat, prijs op aanvraag

In Company opleiding en coaching

4 daagse training, 2x coaching

Team van max. xx pers. € 5699,-

Individuele opleiding, open Inschrijving

4-daagse opleiding tot TOPs! Trainer

€ 1099,- p.p.

2-daagse opleiding tot TOPs! Coach

Coach xx p.p.

Aantrekkelijk lesmateriaal

" Geloof in een veilig klimaat in de klas met behulp van deze tool"

Martin, Pouwer

Agenda

Zo werkt TOPs!

[ecs-list-events cat=’TOPs!, Gedragsinterventies’]

Ons TOPs! team We kijken er naar uit om u te ontmoeten

Chris

Chris

Webbeheerder

Kelly

Kelly

communicatie

Irma

Irma

directeur

Waarom TOPs! ?

De kans op een succesvol zelfstandig bestaan voor kwetsbare jongeren en mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt is klein. Ondanks een veelheid aan professionals voor deze groepen is hun positie in de samenleving zwak. Stichting 180 is van mening dat er nog veel onbenutte ontwikkelingskansen zijn. We zijn ervan overtuigd dat gemeenten, scholen en zorgprofessionals meer resultaat halen wanneer actief, positief en ‘out of the box’ wordt ingezet op gedragsverandering en begeleiding naar werk. Denken vanuit de doelgroep en ‘door de keten heen’ zullen de effectiviteit vergroten. Bovendien zou de focus nadrukkelijker gericht moeten zijn op preventie op scholen en in de jeugdzorg. Om dit waar te maken ontwikkelen en bieden we wetenschappelijk onderbouwde methoden aan, daarom hebben de meeste methoden een erkende status. Bovendien ondersteunen wij organisaties bij de implementatie van methoden, bij het vergroten van de competenties van de professionals die werken met kwetsbare jongeren en mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt werken én bij het coachen op kwaliteit bij het uitvoeren van de effectieve methoden.