088-8800300 info@180.nl

Ons aanbod

Wat kunnen we voor u doen?

Uw eigen professionals voeren uit

We leiden uw professionals op

Wanneer uw organisatie zelf re-integratietrajecten uitvoert en deelnemers begeleidt, kunt u gebruik maken van het Work-Wise Direct programma om de effectiviteit van uw eigen professionals te vergroten.

In zes dagen leiden we uw professionals op tot trajectbegeleider met kennis van de Work-Wise Direct aanpak. Vervolgens helpen we u bij de implementatie. Uw trajectbegeleiders worden na de opleiding door onze interventiecoach ondersteunt tijdens de trajecten die ze met hun cliënten doorlopen. Bovendien bewaken de interventiecoach en projectleider van Stichting 180 de kwaliteit van uw trajecten door middel van intervisie en monitoring. Zo leggen we samen de focus op echte verandering en duurzaam resultaat.

Doordat Stichting 180 als externe partij de kwaliteit en uitvoering bewaakt, ziet u de effectiviteit van uw professionals toenemen. Ook kunt u, doordat wij monitoren, uw investering in de trajecten concreet verantwoorden.

Maatwerk oplossing

Ons werk begint bij advies en ontwikkeling. Op maat, voor uw situatie, voor uw doelgroep. De erkende gedragsinterventie ‘Aan de slag’ staat binnen het Work-Wise Direct programma centraal. De rol van goed opgeleide trajectbegeleiders is cruciaal. Graag ontwikkelen we met u de oplossing die het beste bij uw organisatie past. Zo voegen we specifieke programma’s van Stichting 180, of modules die ú al gebruikt toe aan de basis. Bijvoorbeeld op het gebied van schuldproblematiek en leren omgaan met geld, gebruik van alcohol of drugs, en/of wonen.

Meer info?
In-company?
Offerte op maat?

Of bel
088 – 8800 300

We adviseren u graag

Graag vertellen we u meer over de kracht van Work-Wise Direct en adviseren we u over de mogelijkheden voor uw organisatie. Neem voor een afspraak contact op met Monique Beute en Irma van der Veen, via e-mail of telefoon.

Monique Beute, projectleider

E: moniquebeute@180.nl
T: 06 82 54 28 80

Irma van der Veen, directeur

E: irmavanderveen@180.nl
T: 06 55 71 47 53

© Stichting 180