088-8800300 info@180.nl
Selecteer een pagina

Een aanpak die werkt!

Waarom werken met Work-Wise?

Work-Wise staat voor het begeleiden van mensen bij het vinden van werk of opleiding. De focus ligt op eigen kracht, gedragsverandering en steun van het sociale netwerk. We weten uit de praktijk met welke problemen deelnemers te kampen hebben. We helpen hen die problemen op te lossen. Minimaal 40% vindt dankzij Work-Wise een betaalde baan!

De aanpak Work-Wise verdient zich terug! Stap voor stap worden mensen zelfredzaam en minder afhankelijk van instanties. Een fors deel van de mensen die begeleid wordt met Work-Wise vindt nog voor het einde van het traject een betaalde baan.

Met de methodiek van Work-Wise gaan instanties in een gemeente samen aan de slag en worden re-integratietrajecten met meer kans op succes uitgevoerd. We leiden professionals in zeven dagen tijd op in Work-Wise. We zorgen dat er verbinding ontstaat tussen de diverse leefgebieden en de instanties die daarin expert zijn. We bieden intervisie tijdens de uitvoering en monitoren de resultaten.

Meer info?
Sparren over mogelijkheden?
Offerte op maat?

Of bel
088 - 8800 300

We adviseren u graag

Graag vertellen we u meer over de kracht van Work-Wise en leggen we uit wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Neem voor een afspraak contact op met Monique Beute en Irma van der Veen, via e-mail of telefoon.

Monique Beute, projectleider

E: moniquebeute@180.nl
T: 06 82 54 28 80

Irma van der Veen, directeur

E: irmavanderveen@180.nl
T: 06 55 71 47 53

© Stichting 180