088-8800300 info@180.nl
Selecteer een pagina

Een aanpak die werkt!

Professioneel

Professionele begeleiders

Work-Wise biedt risicojeugd, ex-gedetineerden of anderen met meerdere gedragsproblemen intensieve begeleiding en een aanpak op maat. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor de begeleider. Een goede begeleider heeft interesse, coacht, signaleert, verbindt, zoekt de interactie, is pro-actief, kent de problemen van de mensen die hij/zij begeleidt, helpt oplossingen bedenken voor die problemen en heeft geduld. Daarbij werkt hij/zij methodisch en versterkt het ‘doenvermogen’ van de deelnemer.

Onze trajectbegeleiders beschikken over deze vaardigheden. Het zijn arbeidsmarktspecialisten én ze hebben kennis van hulpverlenen. Bovendien hebben zij de beschikking over een landelijk bedrijvennetwerk. Bij zwaardere problematiek zoeken ze de weg naar de bestaande hulpverlening in uw gemeente.

Werkt u met eigen begeleiders dan zullen zij merken dat onze opleiders en interventiecoaches dezelfde betrokkenheid hebben. Ook zij werken al jarenlang met de doelgroep, weten wat er speelt en wat er nodig is om een band op te bouwen met deelnemers.

Meer info?
Sparren over mogelijkheden?
Offerte op maat?

Of bel
088 - 8800 300

We adviseren u graag

Graag vertellen we u meer over de kracht van Work-Wise en leggen we uit wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Neem voor een afspraak contact op met Monique Beute en Irma van der Veen, via e-mail of telefoon.

Monique Beute, projectleider

E: moniquebeute@180.nl
T: 06 82 54 28 80

Irma van der Veen, directeur

E: irmavanderveen@180.nl
T: 06 55 71 47 53

© Stichting 180