088-8800300 info@180.nl
Selecteer een pagina

Intervisie is een gespreksvorm tussen medewerkers waarin taken, doelen en de daaraan gerelateerde problemen worden besproken. Met intervisie wordt de deskundigheid van betrokkenen vergroot en de kwaliteit van het werk verbeterd.

Over de training

Anders dan bij supervisie is intervisie niet hiërarchisch. De rol van deelnemer en intervisieleider wisselt. De training ‘ Intervisie in uw organisatie’ is er om die reden op gericht enerzijds deelnemers voor te bereiden op intervisiebijeenkomsten (proces, doel en rol) en anderzijds vaardigheden te leren zelf een intervisiebijeenkomst te leiden. De 1-daagse training staat open voor elke organisatie die intervisie wil invoeren of de kwaliteit van intervisie wil verbeteren.

Opzet; leren deelnemen en leiden

In de training Intervisie leren deelnemers vaardigheden om als deelnemer een constructieve bijdrage te leveren aan intervisiebijeenkomsten en vaardigheden om een intervisiebijeenkomst te leiden.
Deelnemers leren de principes van verschillende intervisiemodellen en zijn in staat een keuze te maken voor de inzet van een model dat past binnen het team van medewerkers.

Deelnemers aan de training Intervisie hebben minimaal een mbo werk- en denkniveau.

Kosten

De kosten voor deze training zijn € 369,- per deelnemer bij een groepsgrootte van 6 deelnemers. De prijs voor een in-company training is vanaf € 1.560,- maar graag maken we voor u een offerte op maat.

Wilt u ook intervisie binnen uw organisatie? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte via info@180.nl of via 088 – 8800 300.