088-8800300 info@180.nl
Selecteer een pagina

Ons aanbod

Wat kunnen we voor u doen?

Wij worden tijdelijk uw ketenregisseur

We zorgen ervoor dat de resultaten van arbeidstoeleiding voor de moeilijkste doelgroepen in uw gemeente snel verbeteren. Met de partijen in uw gemeente formeren we een samenwerkingsconsortium. De professionals die verantwoordelijk zijn voor de begeleiding van deelnemers leiden we op in de aanpak van Work-Wise.

Als gemeente bepaalt u de targets, u bepaalt welke mensen er het beste een traject kunnen volgen en u bepaalt welke partijen deel gaan uitmaken van het consortium. De focus van de begeleiders in het consortium ligt op betaald werk. Waar betaald werk onhaalbaar blijkt te zijn, zorgen we dat de begeleiders met de deelnemers werken aan stabiliteit op verschillende leefgebieden. Zo komt u deelnemers niet steeds weer tegen in de gevangenis, op straat of in de hulpverlening. Elke euro die u in Work-Wise investeert verdient zich terug!

Onze mensen begeleiden de professionals die u inzet. Wij zorgen voor intervisie en monitoring van uw resultaten. 

Meer info?
Sparren over mogelijkheden?
Offerte op maat?

Of bel
088 - 8800 300

We adviseren u graag

Graag vertellen we u meer over de kracht van Work-Wise en leggen we uit wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Neem voor een afspraak contact op met Monique Beute en Irma van der Veen, via e-mail of telefoon.

Monique Beute, projectleider

E: moniquebeute@180.nl
T: 06 82 54 28 80

Irma van der Veen, directeur

E: irmavanderveen@180.nl
T: 06 55 71 47 53

© Stichting 180